Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Αρχική Σελίδα Κατάρτιση Ειδικότητες Εκπαιδευτές Πρακτική Άσκηση Πιστοποίηση Leonardo da Vinci Ανακοινώσεις Προσωπικό Επικοινωνία Το Ι.Ε.Κ. μας Photo Gallery Moodle Open eClass

ΚΟΜΜΩΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ
(Μετονομάστηκε σε ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ)

Η διάρκεια φοίτησης της ειδικότητας "Κομμωτής-Τεχνικός Περιποίησης Κόμης" ήταν 2 έτη (4 εξάμηνα). Για την περάτωση κάθε εξαμήνου, έπρεπε να συμπληρωθούν 14 εβδομάδες κατάρτισης.
Δυνατότητα εγγραφής στη συγκεκριμένη ειδικότητα είχαν οι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου. Επιπλέον, οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ. Κομμωτικής, είχαν τη δυνατότητα εγγραφής απευθείας στο Γ' εξάμηνο.
Οι καταρτιζόμενοι απέκτησαν υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση μέσω των θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων, τα οποία διεξάγονταν σε αίθουσες σχολείου, καθώς και στο άρτια εξοπλισμένο και σύγχρονο εργαστήριο Κομμωτικής. Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας μέσα από την κατοχύρωση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων και τη διεύρυνση των επαγγελματικών τους προοπτικών στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης. Τα μαθήματα γίνονταν από εκπαιδευτές με τα απαιτούμενα προσόντα και επαγγελματική εμπειρία στο αντίστοιχο αντικείμενο.
Το εξάμηνο 2014Α, στο Ι.Ε.Κ. Χαλκιδικής λειτούργησε η συγκεκριμένη ειδικότητα στο Δ΄εξάμηνο.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΙΕΚ.

Κατεβάστε τον Οδηγό της ειδικότητας "Κομμωτής-Τεχνικός Περιποίησης Κόμης"
Κατεβάστε το Πρόγραμμα της ειδικότητας "Κομμωτής-Τεχνικός Περιποίησης Κόμης"
Κατεβάστε τα Θέματα Εξετάσεων Πιστοποίησης (Κατάλογος Ερωτήσεων) 2016Α της ειδικότητας "Κομμωτής-Τεχνικός Περιποίησης Κόμης"